Από Σπίτι με Αγάπη

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές!

Απομένουν 42 ημέρες για τα χριστούγεννα και οι γιορτινές κατασκευές καλά κρατούν!
Μετά τις κάρτες και την προετοιμασία για τα γούρια ακολούθησε το αμπαλάζ για τα πρώτα χριστουγεννιάτικα δωράκια...




Με κουπ πατ μπισκότων, έκοψα χαρτόνι κανσόν ή βελουτέ, σε χριστουγεννιάτικα σχήματα και έγραψα επάνω το όνομα του παραλήπτη. Τέλος, με κόκκινο κερωμένο κορδόνι, σχημάτισα φιογκάκι το οποίο επίσης κόλλησα επάνω στο σχήμα.
Οργάνωσα έτσι τα δώρα μου ώστε κάθε τσάντα να χωράει τα δώρα κάθε οικογένειας!



Ψάχνοντας στις μηχανές αναζήτησης, βρήκα πατρόν (αναζήτηση ως templates) για μπότα αλλά και για Άγιο Βασίλη, και είχα τα παρακάτω αποτελέσματα!


Έντυσα ένα ρολό χαρτιού κουζίνας με τη στολή του χοντρούλη με τα κόκκινα (που εδώ είναι εξαιρετικά αδύνατος!)




Και προσπάθησα να φτιάξω το επάνω μέρος. Άλλες τέτοιες μικρές φιγούρες (του προσώπου) με ένα μαγνητάκι στο πίσω μέρος τους, κολλάνε στις μεταλλικές επιφάνειες.





Επίσης με πατρόν που βρήκα στο διαδίκτυο, έφτιαξα 2 μπότες από χαρτόνι. Μπορείτε να αγοράσετε τσόχα στα χρώματα που σας αρέσουν και να φτιάξετε κανονικές μποτούλες, γαζωμένες ώστε να τοποθετήσετε μικρά δωράκια!



Χρησιμοποιώντας ρολό χαρτιού κουζίνας, μαρκαδόρους, κόλλα, σκόνη γκλίτερ στα ίδια χρώματα και κορδέλες, έφτιαξα αυτά τα στολιδάκια




Τέλος, ακολουθώντας οδηγίες βίντεο στο διαδίκτυο, έφτιαξα μια κόκκινη μπάλα pom pom από κανσόν. Αργότερα θα περαστεί με ασημί γκλίτερ σπρέι στις άκρες της για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου