Βάζεις τα μανταρίνια να βράσουν για 5 λεπτά (από το σημείο βρασμού και έπειτα) και χύνεις το νερό. Επαναλαμβάνεις τη διαδικασία και τα αφήνεις να κρυώσουν. Τα κόβεις στα 4 και ελέγχεις για κουκούτσια. Τα πολτοποιείς στο μπλέντερ, τα βάζεις σε κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη και βράζεις περίπου 15 λεπτά. Προσθέτεις το χυμό λεμονιού και συνεχίζεις το βράσιμο μέχρι να δέσει (αφού κάνεις μαρμελάδες γνωρίζεις το έως πότε, το τεστ κ.λπ) Με 1 κιλό μου βγήκαν 3 βαζάκια και... λίγο!
Mε το καλο να την καταναλωσετε!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγω φτιαχνω πορτοκαλι συνηθως.
Μανταρινι δεν εκανα ποτε!
θελεις να μου πεις την συνταγη?
Καλο βραδακι :)
Βεβαίως!
ΑπάντησηΔιαγραφή1 κιλό μανταρίνια
1 κιλό ζάχαρη
χυμό 1/2 λεμονιού
Βάζεις τα μανταρίνια να βράσουν για 5 λεπτά (από το σημείο βρασμού και έπειτα) και χύνεις το νερό. Επαναλαμβάνεις τη διαδικασία και τα αφήνεις να κρυώσουν. Τα κόβεις στα 4 και ελέγχεις για κουκούτσια. Τα πολτοποιείς στο μπλέντερ, τα βάζεις σε κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη και βράζεις περίπου 15 λεπτά. Προσθέτεις το χυμό λεμονιού και συνεχίζεις το βράσιμο μέχρι να δέσει (αφού κάνεις μαρμελάδες γνωρίζεις το έως πότε, το τεστ κ.λπ)
Με 1 κιλό μου βγήκαν 3 βαζάκια και... λίγο!
Α! σ ευχαριστω πολυ!
ΑπάντησηΔιαγραφήμε την πρωτη ευκαιρια θα την κανω και θα σου πω!