Χρυσοχερα!αυτοκολλητη με την κουζινα σου εγινες!! :)
Να σε ρωτησω κατι?κι αν ξερεις μου απαντας.. μου απλωνουν τα μελο μου πολυ στο ταψι,τι κανω λαθος δεν ξερω..υπαρχει καποιο μυστικο της σταθεροποιησης τους? απο γευση μου βγαινουν πολυ ωραια,αλλα ξεχειλωμενα :( α!τα υλικα ειναι οτι ακριβως λεει η συνταγη,και ο φουρνος προθερμασμενος....
Φαντάζομαι η συνταγή έχει μπέκιν και σόδα έτσι? Το μελομακάρονα πάντως έτσι απλώνουν. Φταίει το λάδι σε συνδυασμό με τα παραπάνω αλλά έτσι είναι η συνταγή! Προσπάθησε να τα κάνεις μικρότερα για να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο νορμάλ.
Χρυσοχερα!αυτοκολλητη με την κουζινα σου εγινες!! :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα σε ρωτησω κατι?κι αν ξερεις μου απαντας..
μου απλωνουν τα μελο μου πολυ στο ταψι,τι κανω λαθος δεν ξερω..υπαρχει καποιο μυστικο της σταθεροποιησης τους?
απο γευση μου βγαινουν πολυ ωραια,αλλα ξεχειλωμενα :(
α!τα υλικα ειναι οτι ακριβως λεει η συνταγη,και ο φουρνος προθερμασμενος....
Ε! θα παρω ενα απ τα δικα σου,merci!!!
Φαντάζομαι η συνταγή έχει μπέκιν και σόδα έτσι?
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο μελομακάρονα πάντως έτσι απλώνουν. Φταίει το λάδι σε συνδυασμό με τα παραπάνω αλλά έτσι είναι η συνταγή! Προσπάθησε να τα κάνεις μικρότερα για να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο νορμάλ.